L2A*Weekverslag #10

 


Ons 10e weekverslag ! 

😻 WE LEERDEN DE TAFEL VAN 10 ! 😻


📝 HOOFDLETTERS ... 📝
We leerden al enkele hoofdletters schrijven : I, F, J en T ! 



🔅 KENNIS MAKEN MET HET BEGRIP : ZELFSTANDIGE NAAMWOORDEN 🔅


 




🎊 #VERBIESTEXPERIENCE 🎊
Project Verbiest is van start gegaan. Samen met de vriendjes van L1 gingen we naar het Verbiestmuseum. De juffen van het 1e en het 2e leerjaar hadden foto's van zichzelf genomen in het museum. Het was aan ons om uit te zoeken waar ze gefotografeerd stonden. Tot slot leerden we wat meer over Verbiest a.d.h.v. een filmpje in het museum. 




 







✨ CHINESE YOGA 
We leerden wat meer over yoga. Om te beginnen deden we verschillende ademhalingsoefeningen. Nadien volgden we een yogaroutine a.d.h.v. een filmpje op het bord. Tot slot mochten we in groepjes van 3 een eigen yogaroutine bedenken. De yogakaart met verschillende houdingen was een houvast. Elke morgen mocht een groepje hun yogaroutine voor de klas brengen. Zo konden we dag rustig starten. 
 






✨ MIJN NAAM IN CHINESE TEKENS 




💻 GROEPSWERK CHINA 💻
Ferdinand Verbiest trok als missionaris naar China. We begrepen niet zo goed waarom hij voor China heeft gekozen. Daarom namen we het land eens onder de loep. De klassen van L2 werden door elkaar gemengd. Aan de hand van de chromebook zochten we info op over een bepaald onderdeel van China. Onze info mochten we weergeven in een mooie poster die we op Canva maakten. 

Klik op de foto om het volledige album te bekijken. 


😁 'VRIJE - KEUZE - NAMIDDAG' 😁
Joepie, we behaalden 500 punten op de Class Dojo ! 
Volgende doel : 1000 punten ! 





Prettig weekend ! 🍂